Graffitifun Europa

Graffiti workshop Assen

Opzoek naar een Graffiti workshop in Assen? Niet alleen TT in Assen is populair, maar ook een leuke graffiti cursus. Maak dan kennis met Graffitifun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Assen!

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Wij verzorgen graffiti events, bedrijfsuitjes en schoolworkshops aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Assen zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en partijtjes!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij Graffitifun bestaat uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de workshop met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers al hun vragen stellen. Hierna gaan we aan de slag om eerst je schets op papier te maken. Nadat de schets op papier is gezet, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even pauze om te genieten van een lekkere snack en wat te drinken. Tijdens de pauze krijgen de verschillende verflagen goed de tijd om te drogen.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffitikunstwerken. Op het einde van de workshop mogen de deelnemers nog kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti walls. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een bijzondere dag op unieke wijze af!

Assen beschikt over een leuke binnenstad en biedt een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen, kunst en horeca.
Alle kunstwerken en monumenten in Assen zijn in beeld gebracht op één overzichtskaart door de gemeente, compleet met beeldmateriaal en informatie over de achtergrond.

Dit zijn kunstwerken die voor iedereen zichtbaar zijn in de openbare ruimte of vanaf de weg te zien zijn. Vind hier ook een toffe streetart spot om zelf te kijken en volg bij ons je workshop om meer over de kunst te weten te komen en hoe deze gemaakt word.

Verzorg nu bij ons je leukste exclusieve graffiti workshop in Assen!

Boek nu jouw graffiti workshop in Assen

Boek nu je graffiti workshop in Assen bij ons! Wij verzorgen een unieke ervaring waarbij de deelnemers de gehele workshop creatief bezig zijn en de kunst van het graffiti spuiten leren van een echte graffiti artiest van Graffitifun! Ze gaan aan de slag met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of paneel. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en geholpen!

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Assen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Assen!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Assen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.