Graffitifun Europa

Graffiti workshop Hengelo

Graffiti workshop in Hengelo volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres ook voor een leuk en creatief kinderfeestje! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Hengelo!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops en kinderfeestjes aan voor iedereen. Kom naar ons toe! We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Hengelo om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderpartijtjes en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen kunnen stellen aan de professional. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is zowel leuk voor volwassenen en kinderen. Tijdens de workshop leren ze de in en outs kennen van de graffiti kunstvorm zelf. Wij sluiten af door op een echte graffiti muur te spuiten!

Er is genoeg te doen in deze stad. Ontdek musea, de leukste culturele activiteiten zoals een graffiti cursus en mooiste architectuur van Hengelo. Een avondje uitgaan, lekker rondstruinen door de diverse musea. Van Museum Hengelo of Oyfo Techniekmuseum tot de unieke architectuur van Piet Blom in de Kasbah. Het mooie Tuindorp van Nederland tot de wederopbouw architectuur in de (binnen)stad en centrum en diverse wijken. Je bekijkt het in deze stad!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop en cursus in Hengelo!

Boek nu jouw graffiti workshop in Hengelo

Plan nu een unieke graffiti workshop in Hengelo bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Van start tot eind word je geholpen door een echte graffiti artiest.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Hengelo aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Hengelo!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Hengelo?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.